Välkommen till vår nya hemsida!

En läcker receptbank

I samband med lansering av vår nya hemsida är vår målsättning att ha Sveriges häftigaste receptbank på falukorv. Många av recepten är lite komplicerade, medan några är lite enklare att använda. Har du ont om tid, skiva en kall fäbod- falukorv och lägg på hårdmackan. Det behöver inte vara mer komplicerat än så.

Om du har några recept som du vill dela med dig av, kontakta oss. Vi lägger gärna ut dem på vår hemsida.

Kul och bra med konstnären Peter Johansson

Dalarnas Tidningar skrev om Peter att han är vårt läns mest omtalade konstnär efter Larsson och Zorn. Inte vet jag. Men att jag gillar Peter Johansson, det vet jag. Peter gjorde några skisser till oss i samband med att vi diskuterade hur man kan utsmycka förpackningar. Du ser dem under fliken ”Om Melkers”. Konstnären själv ser du under Dalahästen.


Senaste inläggen
Arkiv

Melkers Chark AB | Kundkontakt: 023-77 79 00 | info@melkers.se |  Läs mer under Kontakt